FAQs

Aici vei găsi răspunsurile la întrebările cel mai des primite de către utilizatorii Conson.

Dacă nu găseşti ce cauţi îţi stăm noi la dispoziţie la hello@conson.ro

Preturi Conson

Întrebări Frevente


Conson rulează într-un browser de internet (Chrome, Firefox sau Safari) şi nu necesită instalare nici din partea furnizorului de serviciu şi nici din partea clientului. Totul rulează din Cloud şi este nevoie doar de conexiune de internet.
Nu există niciunfel de cost de instalare sau de punere în funcţiune.
Echipa Conson va imbunătăţii şi va dezvolta funcţionalităţi noi pe platforma de care vei putea beneficia în costul abonamentului plătit. Orice versiune noua va fi disponibilă şi pentru tine fără alte extra costuri.
Un număr nelimitat de programări şi video consulturi / consultaţii poţi avea în fiecare lună.
Accesul platformei se face prin conexiune securizată, iar în ceea ce priveşte siguranţa datelor se fac salvări automatizate zilnice.

Cum Începem


Noi ne dorim ca tu să fii mulţumit din secunda unu de utilizare şi nu dorim să îţi vindem un serviciu de care nu ai nevoie ori nu te ajută. De aceia înainte de toate ne dorim să-ţi facem o sesiune demo ca să te convingi că este potrivit şi pentru tine acest sistem.
Din momentul în care ne furnizezi informaţiile solicitate pentru a putea crea profilul companiei tale în maximum 24 de ore poţi prelua primul client în sistem.

Încearcă Conson acum... şi îl vei îndrăgi pentru totdeauna

De ce ai aştepta? Începe acum!

Înregistrază-te pentru Sesiunea Demo